Kultúra
50 százalékos utazási kedvezményt ad a MÁV a Horgász Show-ra
OPH/MÁV ZRT. Kép: pixabay
2016. október 13.

A MÁV-START az október 14-16 közötti Horgász Show rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a budapesti Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Ferencváros és Zugló állomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztály használata esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat, feláras vonat esetén pedig a felárat meg kell fizetni.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, október 13-án kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, október 17-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén – SYMA rendezvényközpont (Budapest, Dózsa György út 1.) „C” pavilonja – a MÁV-START Mobilpénztáránál lebélyegzik. Nyitva tartás: október 14-15-én 10:00-18:00 óra között, október 16-án 10:00-17:00 óra. Amennyiben ezt elmulasztják, a vonaton a jegyvizsgáló teljesárra egészíti ki az alkalmi kedvezményt.

Következő adásunk
Téma: Gyermekek táborozását támogatja György István – György István kormánymegbízott, Budapest Főváros Kormányhivatala és Kovács Róbert polgármester, Budapest Főváros X. Kerület Kőbánya Önkormányzata
Ezt követő adásaink