Belföld
Vonattal olcsóbban az Asztalitenisz Európa-bajnokságra
MÁV-START Kép: mavcsoport.hu
2016. október 17.

A MÁV-START és a GYSEV az október 18–23. között megrendezésre kerülő Asztalitenisz Európa-bajnokságra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a budapesti Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Ferencváros és Zugló állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, október 17–én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, október 24-én éjfélig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvényre történő belépéskor (Tüskecsarnok, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.) kapott karszalagot felmutatják. Amennyiben ezt elmulasztják, a vonaton a jegyvizsgáló teljes árra egészíti ki az alkalmi kedvezményt.

Kapcsolódó cikkek
Változik a hétvégén a vasúti menetrend

A vonatok október 14-én a munkanapra, 15-én pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek. 

Következő adásunk
Téma: Lezárult a Kőrösi Csoma- és a Petőfi-program 2017/2018-as szakasza – Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink