Közigazgatás
Budapestinfo Pont is van a Szigeten 
Budapest Főváros Kormányhivatala Kép: budapestinfo.hu
2017. augusztus 9.

A bejáratnál lévő BUDAPEST betűk fényfestése, turisztikai tájékoztatás, álláskeresési tanácsok, mobil kormányablak, városnéző túrák, kortárs táncművészeti- és bábelőadás várja többek között a Sziget látogatókat a Budapestinfo Pont házban.

A Fővárosi Kormányhivatal és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén is közösen áll a fesztiválozók rendelkezésére a Sziget Fesztiválon Budapestinfo Pontjával.

A kormányhivatal munkatársai tanácsadással, tájékoztatással szolgálnak egyebek közt olyan témákban, mint az álláskeresés (minden nap), egészségfejlesztés (augusztus 10. és 11.), Smart Tuning járműdizájn-lehetőségek (augusztus 14. és 15.), áldozatsegítés (augusztus 10.,11.,14.,15.).

Sokféle játékkal is várják az érdeklődőket: többek közt lesz KRESZ-teszt, ki lehet találni milyen sok szakterülettel foglalkozik a hivatal, és Magyarország óriástérképén lépkedve kereshetik meg a látogatók hazánk nevezetes látnivalóit ortofotók alapján (augusztus 13.).

Gázmaszkban is szelfizhetnek a Budapestinfo-ba betoppanók augusztus 12-én, míg augusztus 14-én fogyasztóvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre a hivatal munkatársai. Mindezek mellett minden nap lehetőség van megismerkedni a kormányablakok tevékenységével, például az immár elektronikusan is igényelhető ügytípusokkal, illetve az ügyfélkapun keresztüli ügyintézéssel.

A kormányhivatal munkatársai szükség esetén elkalauzolják a szigetlakókat ahhoz a teljes körű okmány-ügyintézést bonyolító mobil kormányablakhoz, ahol akár az irataikat elvesztők is gyors segítséget kaphatnak.

A kormányhivatal látogatópultja és a mobil kormányablak augusztus 9-étől 16-áig minden nap 11.00-19.00-ig tart nyitva.

Kapcsolódó cikkek
Pinkkel indul az idei Sziget

A mínusz egyedik nappal szerdán megkezdődik a 25. Sziget fesztivál.

A Magyar Turisztikai Ügynökség is kivonul a Szigetre

Gömbsátorba és backstage túrákra és virtuális országjárásra invitálják a fesztivákozókat.

Most adásban
Téma: A kormányzati fejlesztéspolitika eredményei, a 2020-ig rendelkezésre álló EU-támogatások felhasználása – Vendég: Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink