Kultúra
Los Agelesben a Kincsem
Magyar Nemzeti Filmalap Kép: Magyar Nemzeti Filmalap
2017. november 2.

November 2-án este ünnepélyes keretek között Herendi Gabor részvételével a Kincsem című film vetítése nyitja meg a 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált, melynek a Laemmle’s Monica Film Center ad otthont. A legújabb magyar filmeket Hollywoodban bemutató rendezvény a Filmalap támogatásával a Bunyik Entertainment szervezésében valósul meg.

A Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál történetében először idén két teljes hétig tart a szemle négy Laemmle moziban, a Monica Film Center-ben, a Fine Arts Theater-ben, Music Hall-ban és a Playhouse-ban.

Összesen 13 mozifilm, 19 tévéfilm, 18 rövidfilm, 8 dokumentumfilm, számos ismeretterjesztő alkotás és animáció is látható lesz az idei válogatásban. A fesztivál vendégei között lesz többek között Reviczky Gábor és Farkas Franciska. Magyarország idei Oscar nevezését, a Testről és lélekről című filmet Enyedi Ildikó forgatókönyvíró-rendező és Mécs Mónika producer személyesen mutatja be.

A 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált november 16-án Gárdos Éva Budapest Noir című filmjének bemutatója zárja a rendező részvételével.


Bővebb információ a fesztiválról itt található.

Kapcsolódó cikkek
Jól szerepelt a Kincsem a kaliforniai Wine Country Nemzetközi Filmfesztiválon

A fesztiválon a Kincsem a legjobb külföldi film, a legjobb operatőr és a legjobb forgatókönyv díját is elnyerte.

Átlépte a 300 ezres nézőszámot a Kincsem a hétvégén

Több mint egy hónappal a bemutatója után átlépte a 300 ezres nézőszámot a Kincsem című romantikus kalandfilm a hétvégén.

Hatalmasat vágtázott a hétvégén Kincsem

Több mint 72 ezer néző, és közel 100 millió forintos bevétel. Ez a Kincsem film nyitóhétvégéjének mérlege.

Nézettségi rekordért versenyez a Kincsem

Szerdán a premier előtti vetítésre, illetve csütörtökön közel 19 ezer néző váltott jegyet, hogy megtekinthesse Kincsem történetét.

Következő adásunk
A Zala Megyei Kormányhivatal rádiós híradója
Ezt követő adásaink