Külföld
Robbanás volt New Yorkban
MTI Kép: Google Street View
2017. december 11.

Robbanáshoz riasztották a rendőrséget New Yorkban a Times Square-től nem messze. Az ismeretlen eredetű detonáció egy buszmegállóban történt, hírforrások szerint egy ember megsérült, egy másikat pedig őrizetbe vett a rendőrség.


Ismeretlen eredetű robbanásról tájékoztatott a New York-i rendőrség. A hétfői detonáció a 42. utca és a 8. sugárút kereszteződésénél történt egy buszmegállónál, a helyszínre már megérkeztek a tűzszerészek. A buszmegállóból a robbanás után 20 percen keresztül rohantak ki az emberek, a tűzoltók mellett a rendőrség is a helyszínen van.

Az ABC News rendőri forrásoktól arról értesült, hogy egy csőbombát robbantottak fel a föld alatt. Három metróvonalat már kiürítettek, egyes hírforrások sebesültekről is említést tesznek.

Következő adásunk
Téma: Átadták a Keleti pályaudvari kormányablakot – Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Miniszterelnökség; Domokos Péter főigazgató, Budapest Főváros Kormányhivatala; Dávid Ilona elnök-vezérigazgató, a MÁV Zrt. és Sára Botond, a VIII. kerület alpolgármestere
Ezt követő adásaink