Életmód
 „Zárja 2017-et egy jócselekedettel, és adjon vért!”
Országos Vérellátó Szolgálat Kép: Magyar Vöröskereszt
2017. december 28.

December 27. és 31. között összesen 68 helyszínen lesz lehetőség segíteni, de az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben is várják a véradókat.

Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat, hogy az ünnepek után feltöltsék a készleteket. December 24. és 26. között ugyanis nem volt lehetőség véradásra, vérre azonban az ünnepek alatt is szükség volt az életmentő műtétekhez.
A két szervezet arra kér mindenkit, aki egészségesnek érzi magát, hogy vegyen részt az országszerte szervezett véradó eseményeken és biztassa véradásra barátait, családtagjait is.

A szervezet hivatalos Facebook-oldalán is toboroz:

A pontos véradóhelyszínek és időpontok itt, és itt találhatók, ezen felül az ingyenesen letölthető Véradás-Vöröskereszt applikáción keresztül érhetőek el.

Következő adásunk
Téma: Átadták a Keleti pályaudvari kormányablakot – Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Miniszterelnökség; Domokos Péter főigazgató, Budapest Főváros Kormányhivatala; Dávid Ilona elnök-vezérigazgató, a MÁV Zrt. és Sára Botond, a VIII. kerület alpolgármestere
Ezt követő adásaink