Közigazgatás
Új szolgáltatások a hódmezővásárhelyi és a kisteleki kormányablakban
Csongrád megyei Kormányhivatal/OPH Kép: Csongrád Megyei Kormányhivatal
2018. január 2.

Az új évvel bővült a hódmezővásárhelyi és kisteleki kormányablakok szolgáltatásainak kínálata: mindkét helyen ügyfélszolgálatot nyit a Nemzeti Adó és Vámhivatal és ezzel párhuzamosan nőtt a munkaállomások száma is - közölte az OrientPress Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

A közlemény szerint 2018-tól a korábbi hat helyett három épületben koncentrálja működését a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal. Az Ady Endre utcába költözött a Foglalkoztatási Osztály az Andrássy út 28. szám alól, valamint a Földhivatali Osztály ügyfélszolgálata a Petőfi út 6. szám alól is ide költözött, így az épület földszintjén található kormányablakban már 24 munkaállomáson dolgoznak, és az eddig megszokott okmányirodai és családtámogatási ügyek mellett földhivatali és foglalkoztatási ügyekben is itt várják mostantól az ügyfeleket.

Mint írják, további változás, hogy január 3-tól megkezdi működését a kormányablakban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálata is, 5 új munkaállomással. Az Ady Endre utcai épületben a személyi- és gépjármű okmányaink mellett a TAJ és adó kártya pótlása is itt kezdeményezhető. A gépjármű ügyintézéskor felmerülő adó-, illeték és járulékkal kapcsolatos kérdésekre is egyszerűbben kaphatnak választ az állampolgárok; vagy külön utána járás nélkül, itt kérhető jövedelem- és illetőségigazolás kiadása is - áll a tájékoztatásban.

Most adásban
Téma: Lezárult az "Ottlik-kert" pályázat – Antal Nikolett
Ezt követő adásaink