Kultúra
Cseh Tamásra emlékeznek január 21-én
hirado.hu Kép: internet/illusztráció
2018. január 13.

A Cseh Tamás 75 emlékkoncert január 21-én a MOM Sportban kerül megrendezésre. Fellép Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Keresztes Tamás, Anger Zsolt, Adorjáni Bálint, Ónodi Eszter és még sokan mások.

Két évvel ezelőtt már egyszer újra eljátszották a kedves dalokat, amelyek nélkül más lenne ez a város, és mások lennének a lakói is. Aztán egy évvel ezelőtt végiglapozták Tamás és Géza zenés történelemkönyvét: volt ott Bercsényi, Bezerédi, Bottyán, Thököly és Fáskerti elvtárs, voltak napsütötte hatvanas, esőverte hetvenes és csuklya alá rejtőző nyolcvanas évek.

2018-ban pedig Cseh Tamás 75. születésnapját ünneplik, és mind azt a sok jót és szépet, szomorút és néha sötétet, ami nélküle nem lenne.

A koncerten felcsendül majd egy vadonatúj dal, egy Bereményi Géza vers, amit Cseh Tamás emlékére írt, és amit a Vodku fiai zenésítettek meg.

A koncerten többek között Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Ónodi Eszter, Szávai Viktória, Tompos Kátya, Adorjáni Bálint, Galkó Balázs, Fekete Ernő, Thuróczy Szabolcs, valamint a Vodku fiai és barátaik lépnek fel.

Most adásban
Közigazgatási futurológia – Rendhagyó szakmai disputa dr. Gyergyák Ferenccel, dr. Józsa Fábiánnal, és Szmetana Györggyel, a kérdés szakértőivel
Ezt követő adásaink