Belföld
Nemzetközi sikert ért el a NOE
Nagycsaládosok Országos Egyesülete/OPH Kép: Nagycsaládosok Országos Egyesülete hivatalos facebook oldala
2018. február 6.

A Családfejlődésért Nemzetközi Szövetség, amely öt kontinens hatvanhat országában jelenlévő non-profit szakmai szervezet, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) adta át 2018-as Családi Díját, mert megítélésük szerint az egész világon a NOE képviselte és segítette elő civil szervezetként a leginkább a családi értékek védelmét - tudatta közleményében a NOE az OrientPress Hírügynökséggel.

A díj átadására New Yorkban, január 31-én került sor, ahol az elismerést az egyesület elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin vette át.

A közlemény szerint a Családfejlődésért Nemzetközi Szövetség egy nem kormányzati, független és nem haszonelvű kezdeményezés. Elsődleges küldetésének a családok oktatás útján történő támogatását tartja. Az IFFD az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsában (ECOSOC) általános tanácskozási joggal rendelkező társadalmi szervezet.

Mint írják, az IFFD családi kitüntetéseinek díjátadási ünnepsége immár hat éve azt a célt szolgálja, hogy megünnepeljék azokat a személyeket és szervezeteket, amelyek az egész világon a legjobban képviselték és segítették elő a családi értékek védelmét.

A korábbi díjazottak között szerepel többek között Málta és Malajzia, illetve az Egyesült Nemzetek Szervezete Civilizációk Szövetségének Magas Szintű Képviselője.

A NOE mellett a kormányzati intézményeknek adományozható díjat a Doha Nemzetközi Családi Intézet (DIFI) kapta - áll a tájékozattásban.

Most adásban
Téma: ICT (Információ-kommunikáció-technológiai) kihívások a verseny-, közszolgáltatási és közszolgálati szektorban, és az azokra adható lehetséges válaszok – dr. Budai Balázs Benjámin intézetvezető, egyetemi docens, Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Ezt követő adásaink