Életmód
Zoknikkal a gorillákért!
hirado.hu Kép: Pixabay
2018. február 8.

Ha ettől a cégtől vásárolunk zoknit, akkor hozzájárulunk a világ egyik legveszélyeztetettebb fajába tartozó gorilláknak a védelméhez. - írja a hirado.hu.

Egyre több divatcég ismeri fel az ökotudatosság fontosságát

Napjainkban egyre több ruházati terméket forgalmazó cég ismeri fel az ökotudatosság és a környezetvédelem fontosságát, és fordul a fenntarthatóság irányába. Azok a márkák és forgalmazók, akik elkötelezik magukat a nemes ügy mellett, törekednek, hogy termékeik ne csak kényelmesek és környezetkímélőek legyenek, hanem tetszetősek is.

Gorilla zoknival a főemlősök védelméért

Ez alól nem kivétel a Gorilla Socks sem, amely egy New York-i székhelyű cég, és minden egyes eladott, bambuszszálas színes zoknijának árából tíz százalékot a a Dian Fossey Nemzetközi Gorilla Alapítványnak ajánl fel. Az alapítvány célja, hogy felvegye a harcot az orvvadászokkal és támogassa azokat a kutatókat és közösségeket, akik ugyancsak azért dolgoznak, hogy ez a főemlős faj ne pusztuljon ki, és még sokáig üde színfoltja legyen a fekete kontinens őserdeinek.

A zoknik mindamellett, hogy természetes anyaguknak köszönhetően kényelmesek, és eladásuk egyben jó célt is szolgál, igazi színes darabok, amelyek képesek feldobni még a legunalmasabb szetteket is.
Kapcsolódó cikkek
Vészesen fogynak a keleti gorillák

Az illegális vadászat miatt kritikusan veszélyeztetetté vált a legnagyobb testű főemlős a Természetvédelmi Világszövetség új vöröslista-frissítésén.