Közigazgatás
Visszaköltöznek a Honvéd utcába a Székesfehérvári Járási Hivatal osztályai
Fejér Megyei Kormányhivatal/OPH Kép: pixabay.com
2018. március 5.

A Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztályának osztályai a felújítási, korszerűsítési munkák idején más-más telephelyen látják el feladatukat, fogadják a hozzájuk érkező ügyfeleket - közölte a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A közlemény szerint a folyamatban lévő ügyek zavartalan intézése és a megfelelő ügyfél-tájékoztatás érdekében a Fejér Megyei Kormányhivatal az alábbi információkról tájékoztatja a lakosságot a hatóság osztályainak visszaköltöztetésével kapcsolatban:

A Székesfehérvári Járási Hivatal a Hatósági Osztálya március 7-től Székesfehérváron a Honvéd u. 8. szám alatt lesz elérhető.

A Gyámügyi és Igazságügyi Osztály 2018. március 14-étől kap helyet ugyanott, az I. emeleten. A hivatalvezető és titkársága, valamint a Hatósági Főosztály főosztályvezetője március 15-étől.

A Hatósági Osztályon március 6-án, a Gyámügyi és Igazságügyi Osztályon március 9. és március 13. között szünetel az ügyfélfogadás.

Az ügyfélfogadás időpontja a Hatósági Osztályon március 7. (szerda) 13:00-15:30, a Gyámügyi és Igazságügyi Osztályon pedig március 14. (szerda) 13:00-15:30- áll a tájékoztatásban.

Most adásban
Téma: Adventi elmélkedés – Gájer László atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának tanszékvezető tanára
Ezt követő adásaink