Közigazgatás
A MÁV is jelen lesz a HVG Állásbörzén
MÁV Kép: Pixabay
2018. március 6.

A HVG Állásbörzén a MÁV-csoport saját standján számos állásajánlattal várja az elhelyezkedni vágyókat, a MÁV-START pedig idén is 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt az állásbörzére látogatóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, -Déli és -Nyugati pályaudvarra, illetve Kelenföldre és Zuglóba.

Idén március 7–8-án rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban, a Papp László Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). Magyarország egyik legjelentősebb karrierrendezvényén – külön standdal és számos állásajánlattal – a MÁV-csoport is jelen lesz, az érdeklődőket a vasúttársaság ajándékokkal és interaktív játékokkal, a hölgyeket március 8-án nőnapi meglepetéssel várja. (A tavaly kiállító több mint kétszáz cég közül a MÁV-csoport nyerte el az állásbörze „Legötletesebb aktivitás” díját.) Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen – 7-én 10 és 19 óra, 8-án 10 és 17 óra között – vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek.

A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, több szakterületre keres munkatársakat. A vállalat hosszú távon számít leendő kollégáira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja, de utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt, határozatlan idejű munkaszerződést és változatos elemekből álló béren kívüli juttatást is kínál.

A HVG Állásbörzén való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre látogatóknak a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz meg kell fizetni a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra pedig a felárat. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban március 6-án kezdhető meg; a visszautazást legkésőbb március 9-én éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére a Sportaréna bejáratánál lévő mobilpénztárnál van lehetőség március 7-én 10 és 19 óra, március 8-án 10 és 17 óra között. Ennek elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán kérhetnek további felvilágosítást. Telekom hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

Most adásban
Téma: Jó gyakorlat munkacsoport kezdte meg működését a budapesti kormányablakokban – Domokos Péter igazgató
Ezt követő adásaink