Közigazgatás
Ösztöndíjjal és állásajánlatokkal várják a fiatalokat a MÁV-csoportnál
mav.hu Kép: pixabay.com
2018. március 6.

Budapest Főváros Kormányhivatala március 7-én, 9 és 16 óra között, a MOM Sportközpontban rendezi meg a „Tanulj SzakMÁt!” elnevezésű Pályaorientációs és Szakképzési Börzét. A MÁV-csoport standjához idén is érdemes ellátogatni, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat.

A MOM Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz u. 14.) idén is érdemes majd ellátogatni a MÁV-csoport standjához, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal, vasúti kvízzel, valamint tabletes játékokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat. Panelbeszélgetés keretében rövid betekintést adnak számos, az utasok napi közlekedését segítő munkakörről (vasútforgalmi szolgálattevő, biztosítóberendezési műszerész, jegyvizsgáló, motorvonat-vezető épület- és szerkezetlakatos), és arról is beszámolnak, hogyan támogatja a MÁV-csoport a szakképzést és a vállalaton belüli elhelyezkedést.

A szakemberek részletes tájékoztatással szolgálnak a diákoknak a vasúttársaság által biztosított lehetőségekről;

folyamatos szakmai támogatás, nyári gyakorlati hely), és a 30 ezer forintos havi támogatással járó ösztöndíjszerződés feltételeiről is.

Az egész napos, ingyenes börze célja, hogy a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresők számára segítséget nyújtson a munka világába való bekapcsolódáshoz. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is egész napos színpadi programmal készülnek a szervezők.

Most adásban
Téma: Ünnep előtti ellenőrzések a Jászságban – Lipták Gergely osztályvezető, Fogyasztóvédelmi Osztály és Tóth Sándor osztályvezető, Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Osztály
Ezt követő adásaink