Életmód
Szombaton Önkéntes Napot tart a Budakeszi Vadaspark
Budakeszi Vadaspark Kép: Budakeszi Vadaspark
2018. március 6.

Idén tavasszal sem maradhat el a Budakeszi Vadaspark nagy népszerűségnek örvendő Önkéntes Napja, ami ezúttal március 10-ére, szombatra esik. A közösségi eseményre olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik szívükön viselik a vadaspark sorsát, és szívesen működnek közre a „tavaszi ébredés” időszakára történő felkészülésben. Az önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe egy aznapra szóló vadasparki belépőt kapnak.

A szorgos csipetcsapat rengeteg hasznos munkát végezhet el ilyenkor és segítheti a Budakeszi Vadaspark munkatársait a tavaszi megújulásban: gereblyézés után a falevelekből például kitűnő vaddisznóalom válik, de ilyenkor a vízelvezető árkok kitisztítása és a fafelületek lekezelése, újrafestése is aktuális lehet.

Természetesen a segítségért cserébe a jutalom sem marad el: a jelentkezők speciális karszalagot kapnak, ami egész napos ki- és bejárást biztosít a Budakeszi Vadasparkba, és a programokon történő részvételre is feljogosít. Az Önkéntes Nap 9:00-kor kezdődik, majd a munka végeztével, 12:00 körül a dolgos csapatot ínycsiklandó szendvics és forró tea várja.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, az értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni.


Jelentkezéseket a Budakeszi Vadaspark csak korlátozott számban tud fogadni. Regisztrálni itt lehet március 8. 16:00 óráig.

Az Önkéntes Nap részletes programja:

10.00 - Mosómedve látványetetés
13.00 - Sakál látványetetés
15.00 - Kisragadozó látványetetés

Most adásban
A Zala Megyei Kormányhivatal rádiós híradója
Ezt követő adásaink