Belföld
Közvilágítási ügyekről tárgyaltak az önkormányzatok a fővárosban
ELMŰ_ÉMÁSZ / PMKH Kép: elmu.hu
2018. március 8.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. 2016-ban indított, önkormányzatokat érintő fontos hálózati ügyek és kooperációs lehetőségek ismertetésére szolgáló rendezvénysorozatának legújabb állomása március 6-án Budapest volt. Az eseményen részt vett Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinetjének vezetője is.

Az energiaszolgáltató vállalat önkormányzatokat érintő fontos hálózati ügyek áttekintése és az együttműködési lehetőségek számbavétele céljából szakmai rendezvénysorozatot indított. 2016-2017 folyamán Miskolcon, Egerben, Salgótarjánban és Gödöllőn látták vendégül az önkormányzatok és hivatalok képviselőit.

A rendezvénysorozat legújabb állomása 2018. március 6-án Budapest volt. A vendégeket Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke, Franz Retzer, az ELMŰ-ÉMÁSZ hálózati divízióért felelős igazgatósági tagja és Béres József, az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte.

Az ELMŰ Hálózati Kft. előadói olyan, közérdeklődésre számot tartó témákat mutattak be, mint a hálózatra való csatlakozás és bővítés folyamata, a hálózatkiváltások ismertetése, a kábelesítés hatásai és lehetőségei, a gallyazással kapcsolatos kérdések, valamint a közvilágítási ügyek és önkormányzati pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatok, javaslatok.

A nagyszabású rendezvényen Pest megyei települések és budapesti kerületek polgármesterei, jegyzői és hivatali vezetői mellett a járási hivatalok képviselői is részt vettek. A program a szakmai előadások és a nagyobb horderejű témák áttekintése mellett eszmecserékre, egyeztetésekre és a napi kérdések megvitatására is lehetőséget biztosított.

Most adásban
Téma: Meg kell tanulni jól segíteni! – Vető Marietta alpolgármester
Ezt követő adásaink