Belföld
Bokrétaünnepet tartottak a Csiky Gergely Színháznál
Somogy Megyei Kormányhivatal Kép: Somogy Megyei Kormányhivatal
2018. június 14.

Boldog-Ellenberger Szilvia, a kaposvári járási hivatalvezető-helyettes a Somogy Megyei Kormányhivatal képviseletében is részt vett 2018. június 14-én a kaposvári, Csiky Gergely Színház bokrétaünnepén, amelyen elsőként a színházigazgató, Fülöp Péter köszöntette a jelenlévőket.


Szita Károly, Kaposvár város polgármestere köszöntője során mindenkinek megköszönte a munkát, aki hozzájárult az építkezéshez, felújításhoz, amely szintén a Németh István Program egy részét képezi. Kiemelte, amennyiben elkészül az épület, akkor azt meg kell tölteni tartalommal, „jövünk tapsolni, jövünk örülni a sikeres színházi előadásoknak”.

Fotó: Somogy Megyei Kormányhivatal

A kivitelező ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója Peresztegi Imre ismertette az épület múltját, az építkezés különböző fázisait. Korszerű színháztechnológia-, napelemes rendszer is kiépítésre kerül, valamint teljes mértékben akadálymentesítik.

Jelen volt még Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, Huszti Gábor a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke.

A bokrétaünnep zárásaként az épület legmagasabb pontján elhelyezésre került egy bokréta, majd a jelenlévők Kaposvár város főépítészével, L. Balogh Krisztinával megtekinthették az épületet.


Következő adásunk
Téma: Átadták a felújított Budai Vigadót – Krucsainé Herter Anikó kulturális kapcsolatokért és fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár, Kelemen László főigazgató, a Hagyományok Háza, Nagy Csaba Ybl-díjas építész, a rekonstrukció vezetője
Ezt követő adásaink