Életmód
Több mint 2 millió forintot gyűjtött a Ficsak
MTI Kép: Pixabay
2018. december 5.

Több mint 2 millió forint gyűlt össze a családszervezetek adventi jótékonysági vásárán, amellyel a Jel Alapítvány jelnyelvi játszótér elnevezésű programját támogatják.

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) szervezte egész napos vásáron, december 1-jén 2 millió 209 ezer 600 forint gyűlt össze a budapesti Millenáris parkban. Az adományt december 15-én adják át az alapítvány ünnepi évzáró foglalkozásán – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

A jótékonysági vásárt több mint 50 családszervezet összefogásának eredményeként immár harmadik alkalommal rendezték meg.

Kapcsolódó cikkek
Ma tartják a Családszervezetek III. Jótékonysági Vásárát

December 1-jén gyertyagyújtással, táncbemutatókkal, kézműves foglalkozásokkal és sztárvendéggel várják a családokat a Millenárison.

Szombaton tartják a családszervezetek adventi jótékonysági vásárát

Családi programokkal, koncerttel, báb- és táncszínházi előadással, valamint kézzel készített termékekkel várják az érdeklődőket.

Most adásban
Mentális jólléttel a boldog karácsonyért? Miért ne? – Rendhagyó ünnep előtti disputa - lélektől lélekig - Márton-Koczó Ildikó, coach, mentális segítő és az ok vagyok.hu alapítójával, a kérdés szakértőjével
Ezt követő adásaink