Közigazgatás
Népszerűsíti a családvédelmi akciót a kormány
MTI Kép: ficsak.hu
2019. március 14.

Tévé- és rádióhirdetésekben is népszerűsíti a családvédelmi akciót a kormány szombattól – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön.

Dömötör Csaba felidézte, a kormány arról döntött, hogy a jövőben babaváró támogatást kapnak a fiatal házasok, tovább bővül az otthonteremtési program és elindul a nagyszülői gyed is.

Emellett folytatódnak a bölcsődeépítések, hitelelengedés járhat gyermekek születése esetén, és autóvásárlási támogatást kapnak a nagycsaládosok.

Ezek az intézkedések több százezer magyar családnak jelentenek segítséget a mindennapokban, ezért fontosnak tartják, hogy minél többen értesüljenek az újabb lehetőségekről – mondta az államtitkár.

Hozzátette, a döntések a kormány fő alapelvét is tükrözik, miszerint bevándorlás helyett a gyermeket nevelő családok célzott támogatására van szükség.

Most adásban
Téma: A GDPR kihívásai, bevezetésének tapasztalatai, különös tekintettel az alkalmazás kritikus kérdéseire – Péterfalvi Attila elnök, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Ezt követő adásaink