Kultúra
Április 8-án lesz a Zoltán Erika koncert
OPH
2017. március 17.

Április 8-án rendezik meg a március 11-én elmaradt Zoltán Erika nagy koncertet a budapesti BOK (korábban Syma) Csarnokban ‒ tudatták az OrientPress Hírügynökséggel a Zoltán Erika koncert szervezői.

„Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült új időpontot találni. Köszönöm a zenész és táncos kollégáknak a rugalmasságot, a közönségnek a türelmet! Bízom benne, hogy mindenkinek megfelelő április 8-a! Mi kettőzött erővel készülünk erre a napra” ‒ mondta Zoltán Erika, akivel pályafutása 30. évfordulóján, vendégként színpadra lép Vastag Csaba, Lola, Bardóczi Gyula és Robby D. is.

Ebben az új időpontban egyébként egy nagyobb csarnok áll a show rendelkezésére, így az eredetileg teltházas koncertre korlátozott számban még kaphatók jegyek március 17-én.

Akik a március 11-re megváltott jegyükkel érkeznek, ajándékba egy Zoltán Erika CD-t kapnak, amennyiben korábban azt még nem vették át ‒ közölték a szervezők.

Most adásban
Téma: Négy év alatt felszámolják a fővárosi földutakat – Tarlós István főpolgármester, Budapest Főváros Önkormányzata és Ughy Attila polgármester
Ezt követő adásaink