Kultúra
Elindult a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat
Fővárosi Állat- és Növénykert Kép: http://www.seniorplus.hu
2017. július 6.

Szerda este Kern András teltházas koncertjével indult útjára a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat 16. évadja. Augusztus 23-ig minden szerdán tartanak egy esti előadást az Állatkertben, tehát még további hét nyáresti koncertre kerül sor az idei szezonban. Jövő szerdán a Budapest Klezmer Band lép fel az Állatkert színpadán, a vendég Tompos Kátya lesz.

Megkezdődött a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat tizenhatodik évadja. A nyitóesemény Kern András Lövölde tér című, szerda esti, teltházas koncertje volt, olyan vendégművészekkel, mint Hernádi Judit és Heilig Gábor. Az előadásra csaknem ezer zenebarát volt kíváncsi.

A jegyértékesítési adatokból úgy látszik, hogy a koncertsorozat további, még hátralévő előadásai iránt is nagy az érdeklődés, de jelenleg még minden koncertre kaphatók jegyek a készlet erejéig. A koncertsorozat keretében augusztus 23-ig minden szerdán este lesz egy-egy előadás az Állatkertben. Jövő héten például a Budapest Klezmer Band lép fel az Állatkert színpadán, a vendég Tompos Kátya lesz.

A koncertek minden alkalommal 20 óra 30 perckor kezdődnek, de az előadásokra érkező közönség előtt már 19 órakor kitárulnak a kapuk, így egy kellemes esti sétát is lehet tenni az Állatkertben. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegyek – az augusztus 23-i alapítványi ráadáskoncert kivételével – az Állatkert pénztáraiban, illetve a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu) válthatók 3700 forintos egységáron. Az alapítványi „Sztártesók” koncertre a belépőjegyek az Alapítványnak tett adományként válthatók meg 3700 forintos áron. A főbejárat melletti alapítványi irodában – korlátozott számban – kiemelt támogatói jegyek is kaphatók 10.000 forintért. A kiemelt támogatók az augusztus 23-i előadást VIP-ülőhelyekről élvezhetik, és meghívást kapnak a koncertet követő állófogadásra is.

Most adásban
Téma: Erzsébetváros Jövőjéért díj; Bárczy István-díj – Kis Tünde Mária igazgató, Molnár Antal Zeneiskola
Ezt követő adásaink