Életmód
Rangos nemzetközi tornán indul Újbuda utánpótlás focicsapata
OPH Kép: Pixabay
2018. március 18.

Két korcsoportban (2004- és 2006-os születésűek), összesen 30 gyerekkel méretteti meg magát az Újbuda FC egy nemzetközi tornán, olyan valódi világklasszis csapatok ifjú tagjai között, mint a Manchester United, a Juventus, az FC Barcelona, a Real Madrid, a Milan vagy épp az AFC Ajax.

A MIC 2018 Football nemzetközi tornára, melyet Barcelona mellett Costa Bravan rendeznek meg, öt kontinensről érkeznek az utánpótlás csapatok, lehetőséget kapva a megmérettetésre és arra, hogy megismerjék egymás játékát, a futball határokon átívelő szeretetét.

Forrás: Újbuda FC

„Hihetelen lehetőség és örök élmény a gyerekeknek egy ilyen tornán való részvétel és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az Újbuda FC meghívást kapott. Ezt annak is köszönhetjük, hogy évek óta nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlásképzésre, már óvodás kortól fociznak náluk a gyerekek és a fiatal felnőttekkel több nemzetközi tornán is jól szerepeltünk” – mondja az Újbuda FC szakmai vezetője, Balogh Barna.

A legfiatalabb játékos aki részt vehet a tornán 11 éves. Neki és a nagyobbaknak is egy álom válik ezzel valóra. Nem csak láthatják a nagy csapatokat, hanem közösen léphetnek velük a pályára. Ennek megfelelően nagy az izgalom az Újbuda FC edzésein, hiszen alig 1 hét múlva már indulnak is Spanyolországba. A verseny március 28-án kezdődik és április 1-ig tart, és a csapat azt ígéri, hogy a közösségi médiában, a Facebook oldalukon követhető lesz a minden fontos pillanat.

Ezt követő adásaink