Kultúra
Lúdas Matyi várja a Debreceni Vidámpark látogatóit
Debreceni Vidámpark Kép: Nagyerdei Kultúrpark
2018. augusztus 8.

Fazekas Mihály népi regéjét nem mindennapi környezetben, az ország egyetlen vidámparkjában láthatja a nagyközönség ezen a hétvégén: a Debreceni Színjátszó Stúdió előadásában megelevenedik Lúdas Matyi története.

Az előadás alatt a nézők az alkotókkal együtt követik végig a cselekményt, Matyi útját, aki keresi igazságát, hogy elégtételt vehessen Döbrögin. A zenés színházi interaktív drámajátékot mindkét nap 13:00 órával kezdődően játsszák. Az előadások ingyenesen megtekinthetőek.

A Karszalagos Hétvégén, természetesen az előadás mellett a vidámpark valamennyi játékgépe korlátlan használat mellett várja a vidámpark szerelmeseit, a kikapcsolódni és szórakozni vágyó családokat és fiatalokat augusztus 11-én és 12-én, szombaton és vasárnap 9:00-18:00
között.

A karszalagos belépők egységesen 3.000 Ft/fő áron kaphatók és elővételben is megvásárolhatók egész héten az intézmény pénztárjaiban, nyitvatartási időben.

Most adásban
Téma: Társadalmi felelősségvállalás - Az emberi élet védelme – Lehel Zoltán innovációs főmérnök, szóvivő, Duna Aszfalt Út - és Mélyépítő Kft.
Ezt követő adásaink