Közigazgatás
Egyre népszerűbb a 7. kerületben az Erzsébetváros Kártya
OPH Kép: Facebook
2018. szeptember 13.

Egyre népszerűbbek az úgynevezett City Card-ok, vagyis városkártyák, melyek birtoklása és használata révén tulajdonosuk számos előnyhöz juthat. Hogy ezek az előnyök pontosan miből állnak, azt mindig a kártya kibocsátója határozza meg, a közlekedési kedvezményektől a gasztronómiai-kulturális kedvezményeken át az akár ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokig. A 7. kerületben közel 10 éve igényelhető az Erzsébetváros kártya, és egyre népszerűbb.

Erzsébetváros Önkormányzata és szerződött kedvezményt nyújtó partnere a Magyar Kedvezményhálózat Kft. A városkártyához kapcsolódó programokról, illetve a kártya előnyeiről László Andrea márkatulajdonost kérdeztük a Rádió Orienten.

Az Erzsébetváros kártyát minden 18. életévét betöltött természetes személy igényelheti, aki az Önkormányzat közigazgatási területén lakóhellyel rendelkezik, a Polgármesteri Hivatal dolgozója, a képviselő-testület tagja, a helyi önkormányzat tisztségviselője, vagy az Önkormányzat által alapított intézmények dolgozója, valamint az Önkormányzat közigazgatási területén működő köznevelési intézmények alkalmazásában áll.

Az Erzsébetváros Kártya díja alapvetően 1000 Ft, de a 60. életévét betöltöttek, az aktív korúak ellátásában részesülő személyek, fogyatékos személyek, valamint a családjában fogyatékos személyt gondozók,egészségkárosodottak, a gyermekét egyedül nevelő szülő, unokáját, unokáit nevelő nagyszülő, valamint a 3 vagy több gyermeket nevelő családok tagjai díjmentesen jogosultak rá.

László Andrea, a Magyar Kedvezményhálózat márkatulajdonosa rámutatott, a komplex, több funkció lehetőségét magában hordozó kedvezménykártya legfőbb célja, hogy kedvezményes vásárlás és szolgáltatás igénybevételének lehetőségével segítse a kerület lakosait, élénkítse a gazdasági folyamatokat, kerületen belül tartsa a fogyasztást és erősítse a lokálpatriotizmust. Hangsúlyozta,a partneri viszonyban lévő helyi cégek, vállalatok számára is számtalan előnyt hordoz a lehetőség, így ez egy minden résztvevő számára kifejezetten előnyös program.


A kerületi elfogadóhelyek listája, illetve az Erzsébetváros kártyáról és városkártya programokról bővebb információ itt található.

Téma: Városkártya Programok; Erzsébetváros Kártya
Vendég: László Andrea márkatulajdonos, Magyar Kedvezményhálózat Kft.
A műsort vezeti: Horogszegi Erika
Ezt követő adásaink