Gazdaság
NAK-nap Somogyban
Somogy Megyei Kormányhivatal Kép: Somogy Megyei Kormányhivatal
2018. szeptember 14.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy Megyei Szervezete 2018. szeptember 14-én szakmai napot szervezett szakembereinek, amelyre a Somogy Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály munkatársai is meghívást kaptak.

A NAK Somogy megyei elnöke, Gombos Sándor köszöntötte a szakembereket, majd átadta a szót Neszményi Zsolt kormánymegbízottnak.

A kormánymegbízott hangsúlyozta, hogy nagyon jó együttműködést tudhatnak magunkénak a kormányhivatal és a kamara munkatársai között.

Fotó: Somogy Megyei Kormányhivatal

Több főosztály is érintett a mezőgazdasági ágazatban dolgozók ügyeinek intézésében, legyen szó agrárügyekről, agrár- és vidékfejlesztést érintő támogatásokról, pályázatokról, élelmiszerlánc-biztonságról, de a foglalkoztatás és a hatósági eljárások kapcsán is a kormányhivatal szakemberei az illetékesek.

A Somogy Megyei Kormányhivatal egyetért és fontosnak tartja, hogy szoros legyen az együttműködés a megye agrárgazdaságának és élelmiszeriparának megerősítése érdekében.

Fotó: Somogy Megyei Kormányhivatal

Ezért is szükséges, hogy a két szervezet vezetői, szakemberei rendszeresen információt cseréljenek egymással a tapasztalatokról, valamint az aktuális kérdésekben folyamatosan és hitelesen tájékoztassák egymást, amelyre ez a szakmai nap is lehetőséget adott.

Most adásban
Téma: Dr. Szász Pál tanulmányi ösztöndíj-program köszöntője – Potápi Árpád János a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Gál András Levente, a program ötletgazdája és Klenanc Miklós, szakmai koordinátor
Ezt követő adásaink