Belföld
Kézilabdapályát és tornatermet avattak Törökszentmiklóson
JNSZMKH Kép: JNSZMKH
2018. október 26.

A magyar kormány támogatásának köszönhetően új, műanyag borítású kézilabdapálya és a mindennapi testnevelés és néptáncoktatás feladatrendszerének megfelelő tornatermet adtak át Törökszentmiklóson, a Bethlen Gábor Református Általános Iskola és Óvodában.

Kiemelt cél, hogy a gyermekek minden nap mozogjanak és egészségesen éljenek. Az átadáson részt vett Berkó Attila kormánymegbízott és Botka János járási hivatalvezető is.

A Magyar Állam támogatásával a Magyar Kézilabda Szövetség „Rekortán pálya fejlesztési program” megnevezéssel új országos programot indított és hirdetett meg. A fenntartó Törökszentmiklósi Református Egyházközség és a Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda pályázatot nyújtott be egy szabadtéri kézilabdapálya létesítésére. A pályázatot sikeresen megnyerték, és ennek jóvoltából épülhetett meg a palánkrendszerrel körbevett, polipropilén borítású kültéri kézilabdapálya.

Forrás: JNSZMKH

Az intézmény 2. tornaterme elsősorban a mindennapos testnevelés feladatrendszerének ellátását segíti. Optimális feltételeket biztosít a gyógytestnevelés és a néptánc oktatáshoz, de kulturális- és diákrendezvények helyszínéül is szolgál.

Most adásban
Téma: Társadalmi felelősségvállalás - Az emberi élet védelme – Lehel Zoltán innovációs főmérnök, szóvivő, Duna Aszfalt Út - és Mélyépítő Kft.
Ezt követő adásaink