Életmód
Közeleg a Budapest Sportiroda Zúzmara Futófesztiválja
BSI Kép: BSI
2019. január 9.

A legtöbb újévi fogadalom része az egészséges életmódra való törekvés: több egészséges étel, még több mozgás. Sajnos kellő motiváció nélkül a legtöbb ilyen fogadalom pár hét alatt elfelejtődik, az új edzőruhák használatlanul landolnak a szekrényben. A BSI számos lehetőséget kínál a sportos tervek megvalósítására.

Idén január 13-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál a Kincsem Park Lóversenypálya és a Hungexpó területén.

A vártnál nagyobb érdeklődés miatt az 5 és 10 km-és távok elérték a létszámlimitet.

Habár a félmaraton nevezéseinek száma már most meghaladja a tavalyi létszámot, erre a távra a rendezők még fogadnak nevezéseket.

Váczi Eszter jazz énekesnő félmaratont fut, párosban teljesíti a 21,1 km-t a József Attila Színház két színésze, Chajnóczki Balázs és Zöld Csaba. 10 km-en hátom látássérült sporttársuk (Almádi Csaba, Gombás Csilla és Riczu Tamás) is rajthoz áll, ők kísérőikkel együtt futnak majd. Ugyancsak 10 km-re vállalkozott Kisbakonyi Fanni vesetranszplantált Európa bajnok futó.

Az esemény napján a megnövekedett igényre való tekintettel a 10-es busz az alábbi linken található menetrend szerint közlekedik.

Távok és rajtok:

10:00 3. Zúzmara Félmaraton
13:45 Zúzmara Futófesztivál 10 km és 5 kmAz útvonaltérképek itt érhetőek el.
További információ itt található. www.futanet.hu

Következő adásunk
Kőbányai Híradó
Ezt követő adásaink