Belföld
Erős széllökésekre figyelmeztetnek
hirado.hu Kép: Pixabay
2019. március 18.

Az erős északnyugati szelet a középső-északi országrészben, főként Pest-megyében és környékén még 60-70 km/h-t elérő lökések is kísérhetik a reggeli órákban – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Reggeltől veszít erejéből a szél, de napközben a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén továbbra is előfordulnak viharos közeli széllökések – írták.

Forrás: met.hu

Forrás: met.hu

Nyugat felől lassan tovább folytatódik a felhőzet-növekedés, de az Alföldön akár többórás napsütésre is számíthatunk. Elsősorban a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében fordulhat elő eső, záporeső, majd késő délutántól a csapadéksáv kelet felé mozdul tovább.

Forrás: met.hu

Forrás: met.hu

Az északnyugati, nyugati szelet főként az ország északnyugati felében kísérhetik erős lökések. A hőmérséklet délután 6 és 18 fok között várható, délkelet felé haladva mérhetjük majd a magasabb értékeket. Késő estére 4 és 11 fok közé hűl le a levegő – közölték.

Most adásban
Téma: Társadalmi felelősségvállalás - Az emberi élet védelme – Lehel Zoltán innovációs főmérnök, szóvivő, Duna Aszfalt Út - és Mélyépítő Kft.
Ezt követő adásaink