Közigazgatás
Utánpótlás-nevelésre törekszik a Tiszamenti Vízművek
OPH Kép: Tiszamenti Vízművek
2019. május 11.

A mintegy 700 ezer ember ivóvízellátásáról gondoskodó Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. egy stabil, biztos hátterű munkalehetőséget képes biztosítani munkavállalóinak, hosszú távon - tájékoztatott a vállalat, amely ott lesz az Állami Vállalatok Állásbörzéjén. Hozzáfűzték: nagy hangsúlyt kívánnak fektetni az utánpótlás-nevelésre, hogy munkavállalóik előtt életpályamodell álljon.

.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Magyarország egyik legjelentősebb víziközmű szolgáltatójaként három nagy állami tulajdonú regionális és több települési rendszert üzemeltet. Jelenleg hat megyében (Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves, Csongrád és Pest), 257 településen, közel 700 ezer lakos ivóvízellátásáról gondoskodik és járul hozzá a régió mezőgazdasági és ipari vízigényeinek kielégítéséhez, csatornák üzemeltetésével, öntözéssel - közölte a vállalat.

Mint írják, a szolnoki központtal rendelkező és fél évszázadnyi múltra visszatekintő Társaság napi tevékenységével az életet,

a jövőt szolgálja azáltal, hogy részese az egészséges ivóvíz biztosításának, valamint hozzájárul a környezet védelméhez a szennyvizek tisztításával és elvezetésével.

Közel 1500 jól felkészült és elkötelezett kolléga dolgozik azon, hogy a sérülékeny és korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló erőforrás, a tiszta ivóvíz észrevétlen természetességgel juthasson el mindenkihez.

A Vállalat hétköznapi munkája során a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve a fogyasztói elégedettség elérésére törekszik. Célja, hogy a TRV Zrt. hagyományaihoz méltóan, a kor kihívásainak megfelelve, a minőséget előtérbe helyezve eredményes működéssel álljon ügyfelei rendelkezésére, és tagja legyen annak a kis létszámú szolgáltatói körnek, akik biztonsággal tudják a magas színvonalú ivóvíz-szolgáltatást, szennyvízkezelést, valamint a mezőgazdasági vízszolgáltatást biztosítani.

Stabil, biztos hátterű munkahelyek

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. a munkavállalóinak egy stabil, biztos hátterű munkalehetőséget biztosít hosszú távon. Közel 1500 munkavállalót foglalkoztat, bérszínvonaluk meghaladja az országos átlagot, a kelet-magyarországi átlagot pedig jelentősen. Béren kívüli juttatásokkal is segítik munkavállalóik mindennapjait. Stratégiai vonalon az emberi erőforrásban látják a cég sikerességét, nagy hangsúlyt kívánnak fektetni az utánpótlás-nevelésre, hogy munkavállalóik előtt életpályamodell álljon - közölte a vállalat.

A legfontosabb erőforrás a munkavállaló

A munkavállalók megtartása kulcsfontosságú, a szaktudás mellett egyre nagyobb szerepet kap a cégismeret, és a speciális, ágazatspecifikus szakismeret.


Teljes karrierutat kínálnak a munkavállalóknak

A Társaság úgy látja, hogy minden munkavállalónál ott van a lehetőség, hogy magasabb szintre jusson, mint a kezdés napján. Ehhez kitartó munkára, szorgalomra, sok-sok türelemre és elhivatottságra van szükség.

Olyan pályázók jelentkezését várják, akik elkötelezettek a munkájuk iránt és szeretnek jó közösségben, egy jó csapatban dolgozni és hosszú távban gondolkozni.

Jelenleg 15 aktív álláspályázatuk van, nagyrészt szellemi területre keresnek munkatársakat, de fizikai állományban is van megüresedett pozíció.


Őt keresik

Az ideális jelölt megbízható, magabiztos megjelenés, megfelelő iskolai végzettséggel rendelkezik, szakmai gyakorlattal rendelkező, rugalmas hozzáállás a cég felé és elengedhetetlen, hogy csapatjátékos legyen. Önálló munkavégzés, terhelhetőség, jó kommunikáció és problémamegoldó képesség, határozottság és magabiztosság - emelte ki a vállalat..

Május 15-én, a karriernapon is várják az érdeklődőket

A vállalat bízik benne, hogy sok olyan látogató lesz, akit érdekel a Vízművek élete és kíváncsi a Társaság működésére, esetleg álláspályázatok egyike felkeltette érdeklődését. Mint írják:

Előnyünk, hogy társaságunk Záhonytól egészen Mendéig áthúzódik, így a munkavégzés helye is pozitív hatást válthat ki. Mi, mindent megteszünk, hogy felkeltsük figyelmünket és segítsük a leendő munkavállalóinkat"

Jelentkezés, a rendezvény Facebook eventje: https://www.facebook.com/events/332363844131946/

Kapcsolódó cikkek
Világszínvonalú eszközökhöz keres katonákat a Honvédség

Lézerpuska lövészettel és vadászgép-szimulátorral is várja a látogatókat a Magyar Honvédség az Állami Vállalatok Állásbörzéjén.

Teljes szakmai életpályát ígér az MVM

Próbatesztekkel és próbainterjúval is várja az érdeklődőket az MVM Csopot május 15-én, az Állami Vállalatok Állásbörzéjén. 

GYSEV: egy mesébe illő karrierpálya lehetősége

Több mint 30 állami vállalat mutatkozik be a GYSEV mellett május 15-én az Állami Vállalatok Állásbörzéjén.

Jön az Állami Vállalatok Állásbörzéje

Május 15-én 31 vállalat, rendvédelmi és honvédelmi szervezet több mint 2200 betölthető állást kínál a munkavállalóknak.

Most adásban
Téma: A kárpátaljai történelmi egyházak szerepe a kárpátaljai magyarság fennmaradásában – Egressy Miklós, görög katolikus esperes
Ezt követő adásaink