Kultúra
Jövőre halasztja budapesti koncertjét Lara Fabian
Live Nation Kép: Live Nation
2019. október 11.

Előre nem látott körülmények miatt a francia The Voice TV műsor felvételi dátumai megváltoztak, amelyhez kapcsolódó kötelezettségei miatt Lara Fabian kénytelen az eredetileg novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit más időpontban megtartani. A budapesti show 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek továbbra is kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A novemberi koncertre megváltott jegyek további teendő nélkül érvényesek a májusi koncertre. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket a jegyértékesítésre vonatkozó ÁSZF XII./24-30. pontjainak megfelelően, 2019. december 5-i jogvesztő hatállyal lehet visszaváltani. A visszaváltást a Ticketpro Hungary Kft. végzi. Bővebb információ erről ezen az oldalon található.

Lara Fabian, valamint menedzsmentje elnézést kér mindenkitől az okozott kellemetlenségekért és szeretettel várják a rajongókat a koncertre az új időpontban.

Lara Fabian, a belga-kanadai énekesnő, dalszerző, zenész, színész és producer, minden idők egyik legsikeresebb európai művésznője. Kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul. Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze 500.000 példányban kelt el Európában. Második albuma, a Carpe Diem már tripla platina státuszt ért el, és tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az Év Énekesnője címet is. Sikere azóta is töretlen, éljen és dolgozzon Belgiumban vagy Kanadában.


További információ a larafabian.ca, a livenation.hu és a funcode.hu oldalakon található.

Most adásban
Téma: COVID-19 tapasztalatok adatvédelmi szemmel – Péterfalvi Attila elnök
Ezt követő adásaink