Belföld
Közösségi közlekedést javasol a rendőrség a stadionavatóra
police.hu Kép: police.hu
2019. november 13.

A rendőrség honlapján hívta fel a szurkolók figyelmét, hogy tömegközlekedéssel érkezzenek a pénteki Magyarország-Uruguay mérkőzésre. A környéken péntek három órakor jelentős forgalmi változások lépnek életbe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság forgalmirend-változásokat léptet életbe a főváros területén pénteken a Puskás Ferenc stadionavató mérkőzés miatt, amely 70 ezer embert várnak.

A közlemény szerint tilos lesz behajtani a Thököly út – Hungária körút – Kerepesi út által határolt területre. A rendőrség oldalán is elérhető térképen ezt pirossal jelöltek.

A jelzett területre péntek 15 órától csak az ott lakók hajthatnak be, ezért a BRFK arra kéri az autósokat, hogy használják a közösségi közlekedési járműveket. A közösségi közlekedés forgalmi változásairól a BKK honlapján tájékozódhatnak.

A lakcímkártyával rendelkező lakosok a lezárt területre gépjárművel – a rendezvényre érkező résztvevők létszámának függvényében – időszakosan hajthatnak be.

A megállási tilalom hatályba lépését követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság az érintett területen parkoló járműveket elszállíttatja.

A korlátozás a gyalogosforgalmat nem érinti.

Pontos részletek arról, hogy mely utcákba tilos a behajtása és hol lesz megállási tilalom a police.hu oldalán találhatják.

Most adásban
Téma: Húsvét várás tiszta lélekkel
Ezt követő adásaink