Életmód
Megtöltötték az adományozók a Szeretetcsoki raktárt
Mátrix Közhasznú Alapítvány Kép: Mátrix Közhasznú Alapítvány
2020. január 10.

Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést. A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági – támogató programja.

„Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze. Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági – családsegítő programjait” – közölte az alapítvány.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő), díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült.


A résztvevő csapatok hosszú sora ezen az oldalon érhető el.

Következő adásunk
Téma: Az Együtt Mindannyiunkért Alapítvány feladatai és céljai – Borszéki Molnár Dalma elnök, Együtt Mindannyiunkért Alapítvány
Ezt követő adásaink