Belföld
Kedvezményesen lehet vonatozni az AgromashExpo és AgrárgépShow rendezvényre
MÁV-START Kép: Pixabay
2020. január 17.

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a január 22-től 25-ig tartó AgromashExpo és AgrárgépShow rendezvényre utazók részére Budapesten a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban január 19-től vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, január 26-án éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál a rendezvényre szóló alkalmi menettérti jegyet, a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegyet a rendezvény helyszínén, a HUNGEXPO III. fogadócsarnok előtti passzázson található MÁV-START mobilpénztárnál lebélyegeztetik. Ennek hiánya esetén a jegyvizsgáló teljes árúra egészíti ki a jegyet.

A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg, csak a pénztárakban.

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be a legújabb trendeket, technológiai innovációkat a gazdálkodóknak. Bővebb információ a rendezvényről itt található.


Most adásban
Téma: Helyzetkép a megújuló köznevelési rendszerről - a Köznevelésért Felelős Államtitkárság szakmai szimpóziuma II. rész – Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár, EMMI; Hajnal Gabriella elnök, Klebelsberg Központ; Dr. Gloviczki Zoltán elnök, Oktatási Hivatal
Ezt követő adásaink