Gazdaság
Együttműködik a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport és az MGYOSZ
NVTNM Kép: OPH
2020. március 23.

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport vezetője és Felcsuti Zsolt, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) társelnöke megállapodtak abban, hogy az MGYOSZ részt vesz az akciócsoport munkájában és javaslataival aktívan segíti a gazdasági fellendülést célzó döntéseket.

Az MGYOSZ a legnagyobb munkaadókat tömörítő szervezetként közel ötven ágazat tagvállalatainak és kiterjedt szakértői hátterének tudását, javaslatait és naprakész információit bocsájtja az akciócsoport rendelkezésére. Az MGYOSZ támogatja a kormány eddigi lépéseit, folyamatosan monitorozza tagjai jelzéseit, és a válsággal kapcsolatos javaslatait és állásfoglalását a napokban eljuttatja a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoportnak.

Most adásban
Téma: Nagyszabású földértékesítési programot indít az Agrárminisztérium - szakmai szimpózium - összefoglaló – Dr. Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium; Pergő Margit Berhida polgármestere, a TÖOSZ társelnöke; Tóth János elnök, Jegyzők Országos Szövetsége
Ezt követő adásaink