Kultúra
Jövőre búcsúztathatjuk Budapesten a KISS-t
OPH/Live Nation Kép: Máté Évi
2020. július 20.

Épp a napokban láthattuk volna utoljára Magyarországon a legendás zenekart, akik most bejelentették elmaradt turnéjuk pótlását. Szerencsére hazánk se maradt ki a szórásból, így ha minden jól alakul, 2021. július 15-én érkezik a banda a Papp László Budapest Sportarénába.

Egy legendás és alaposan dokumentált 45 éves karrier után, amely a rock ‘n’ roll legendák korszakát indította el, a KISS 2019-ben megkezdte utolsó turnéját. 2019 teltházas KISS koncertekkel volt tele a világ minden táján, amelyek vitathatatlanul a legnagyobb KISS show-k voltak. A turné első bejelentése után óriási rajongói nyomásra további helyszínekkel bővítették a koncertkörutat, de az End Of The Road turné egy New York-i dátummal véget fog érni.

Sajnos, a világ jelenlegi eseményei miatt a KISS nem tudta teljesíteni az eredeti, 2020 júniusára és júliusára tervezett európai fellépéseket. De a zenekar örömmel jelentette be, hogy
átütemezték a turnét 2021-re, sőt, újabb európai időpontokat is bejelentenek.

A budapesti koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint 2 fajta VIP csomag is elérhető a rajongók számára.

Ez az utolsó lehetőség a KISS-t élőben látni.


További infó:
www.kissonline.com
www.livenation.hu
www.funcode.hu

Következő adásunk
Téma: Szent István keresztény hagyatéka - a Szent Korona vármegyéi vándorkiállítás, 2020.06.25., Esztergom – Ötvös Sándor kormanyfőtanácsos; Kocsis Fülöp érsek-metropolita, görögkatolikus Hajdúdorogi Főegyházmegye, a rendezvénysorozat fővédnöke; Benza György elnök, Kárpátaljai Szövetség; Prokopp Mária művészettörténész; Kovach Anton festőművész
Ezt követő adásaink