Belföld
Marad a jó idő hétvégén is
MTI Kép: Pixabay
2020. szeptember 12.

Szombat hajnalban gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem várható, de néhol párássá válik a levegő. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, hajnalra általában 10 és 16 fok közé hűl le a levegő – írja az Országos Metetorológiai Szolgálat.

Szombat délután a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Vasárnap napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Az északi szél néhol időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Következő adásunk
Téma: Szent István keresztény hagyatéka - a Szent Korona vármegyéi vándorkiállítás, 2020.06.25., Esztergom – Ötvös Sándor kormanyfőtanácsos; Kocsis Fülöp érsek-metropolita, görögkatolikus Hajdúdorogi Főegyházmegye, a rendezvénysorozat fővédnöke; Benza György elnök, Kárpátaljai Szövetség; Prokopp Mária művészettörténész; Kovach Anton festőművész
Ezt követő adásaink