Kultúra
Hamarosan Budapestre érkezik Harry Styles turnéja
Live Nation Kép: Live Nation
2022. június 24.

A One Direction egykori tagja, a mára már szólóban is többszörös platinalemezes angol énekes, Harry Styles Love On Tour elnevezésű világkörüli koncertkörútja nem egész három hét múlva, július 12-én érkezik a budapesti Papp László Sport Arénába.

A turné 2021 szeptemberében indult Las Vegasban, és a több mint 40 egyesült államokbeli show-t a rajongók és a kritikusok is egyaránt dicsérték. Fél év szünet után Harry Styles június 11-én vágott bele az újabb felvonásba, és kezdte meg 32 városból álló hazai turnéját az Egyesült Királyságban, júliusban pedig a korábban elhalasztott európai aréna koncertekkel, valamint új fellépésekkel folytatja a koncertezést, majd az év második felében Latin-Amerikában zárja a sorozatot.

A program gerincét legnagyobb slágerei, a Sign Of The Times, a Lights Up, az Adore You, a Watermelon Sugar és a Kiwi adják. Harry Styles karrierje indulása óta számos rangos elismerést kapott, többek között két BRIT Awards, egy Grammy-, és egy Ivor Novello-díjat, valamint egy American Music Awardot is begyűjtött sok más mellett szerte a világban.

Az este előzenekara a londoni illetőségű alternatív rockban, shoegaze-ben, dream popban utazó négyes fogat, a Wolf Alice lesz.

-